Bart Schollaert

Bart Schollaert

 

Bart Schollaert komt uit een zelfstandig milieu, is afgestudeerd als filosoof en heeft een fascinatie voor de mens in en naast de organisatie. Door bijna 20 jaar ervaring in actieve bedrijfsvoering is de focus gegroeid naar integrale ontplooiing en ontwikkeling: “een gelukkige mens in een gelukkige omgeving”. Hij is jouw filosoof, ondernemer, erkend bemiddelaar en professionele coach. Met Bart zet je de gewenste verandering in beweging.

 

“Ik ben een coach die écht naar iemand luistert en die samen met de coachee(s) op zoek gaat naar het punt waarop verandering mogelijk wordt. Ik motiveer en enthousiasmeer het ondernemerschap ten aanzien van de eigen ontwikkeling. Groeien als mens staat voorop. Daarvoor gebruik ik mijn ruime toolbox en ervaring.”

 

“Als alles constant in verandering is, verander dan zelf alles. Coaching gaat voor mij over de authentieke persoonlijke ontmoeting, waarin we door middel van structurerende methodes, jezelf helpen om sterker achter het roer van je eigen leven te staan.”

 

“Welzijn of welbevinden is iets dat constant in beweging is. Het gaat mee met leeftijd, ontwikkeling en omgeving. Een “gelukkige mens in een gelukkige omgeving” is bijgevolg een levenslange opdracht. Het is –ik spreek uit ervaring- deugddoend om je af en toe in die opdracht te laten bijstaan. Niets is zo vermoeiend en frustrerend als het gevoel van niet vooruit te geraken. Verrijk jezelf met kennis, de weerstand en feedback van jouw coach.”

 

Wanneer kan je ondernemerscoach Bart het beste inzetten ?

 

•Er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden, en het is nog niet helemaal helder.

•We groeien door naar een volgende stap en botsen ergens tegenaan…

•Er is een conflict in onze organisatie én we moeten nu echt verder.

•We willen een nieuw project aanvatten en de juiste eerste stappen zetten.

•…

 

Uw membership voordeel

 

Bart schenkt onze members een gepersonaliseerd voordeel.

Bart aanvaardt RES.

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655