Annemie De Rijck

 

Annemie De Rijck

 

Annemie is een spontane en gedreven coach die sinds 2008 zowel mannen als vrouwen op enthousiaste wijze inspireert en adviseert op het gebied van persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid. Ze ontdekte dat uiterlijk en innerlijk steeds met elkaar verbonden zijn zoals lichaam en ziel. De twee kunnen eigenlijk nooit los van elkaar bekeken worden. Naast gecertificeerd image consultant is ze ook gediplomeerd coach en trainer. Je kan bij haar terecht voor individuele coaching trajecten, maar ook voor teambuilding activiteiten en teamcoaching.

 

Annemie:

 

"Als imago coach help ik ondernemers en professionals bij het ontwikkelen van een eigen (kleding)stijl en imago dat echt bij hen past. De mensen die beroep doen op mij zijn vaak super in hun vak. Toch grijpen ze naast die promotie, krijgen ze niet genoeg klanten of verdienen ze te weinig in verhouding met hun prestaties. En al te vaak is dit te wijten aan hun kleding of uitstraling. In de huidige maatschappij worden mensen eerst beoordeeld op hun uiterlijk en pas daarna op wat ze te vertellen hebben. Daarom heb ik een uniek coaching traject ontwikkeld, speciaal voor ambitieuze ondernemers en professionals.

Naast mijn passie voor kleur en stijl ben ik ook uitermate geboeid door mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in 2008 zelfstandig image consultant werd, ondervond ik zelf ook hoe belangrijk coaching was. Door uit mijn comfortzone te durven komen en te gaan voor mijn passies creëerde ik voor mezelf het leven dat ik altijd al had gewild. Omdat ik zelf heb ondervonden hoe hard mijn leven veranderd is sinds mijn personal coaching traject, wil ik zoveel mogelijk andere ondernemers helpen om weer in hun kracht te gaan staan en te bouwen aan een imago en leven dat echt bij hen past.

 

 

Contact:

 

Annemie De Rijck | info@dress4success.be | 0485 51 38 68

 

Uw membership voordeel

 

Annemie schenkt onze members een gepersonaliseerd voordeel

DRESS4SUCCES!

 

Mijn grootste talent en missie is de schoonheid van mensen zichtbaar maken, niet alleen voor zichzelf, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen, maar ook naar de buitenwereld toe. Na een coaching trajct stralen ze uit wat echt vanbinnen zit, durven ze te kiezen voor hun dromen en worden ze succesvoller op elk terrein van hun leven! Dat moment, waarop mensen beseffen hoe mooi ze zijn en wat ze allemaal kunnen bereiken, dat is mijn grootste bron van energie! Mijn slogan is dan ook: word authentiek, zichtbaar en succesvol!'

 

Dus, ben je al succesvol maar denk je dat je uiterlijke presentatie of gebrek aan zelfvertrouwen meer succes in de weg staat? Ben je een ondernemer die het lastig vindt om in beeld te zijn? Wil je ten volle gaan voor de groei van je bedrijf of praktijk? Maar weet je niet waar te beginnen? Dan kan Dress4Success jou helpen!

 

Bij ons geen snelle make-overs of oppervlakkig kleur- en stijladvies. Je evolueert naar de beste versie van jezelf en leert hoe je er steeds aantrekkelijk en professioneel kan uitzien. Je leert een zakelijke garderobe samenstellen en efficiënter shoppen zodat je je drukke professionele leven harmonieus kan combineren met je privéleven.

 

Tijdens de business en life coaching sessies werken we aan je doelstellingen en aan je innerlijk. Je zelfvertrouwen en je zelfbeeld zullen veranderen zodat je onweerstaanbaar gaat stralen en voor de buitenwereld maximaal zichtbaar wordt. Zo krijg je meer impact op je werkomgeving en je sociale leven, je gaat meer verdienen... kortom je wordt meer succesvol!

Dit is voor elke ondernemer of professional mogelijk!

 

Kom langs voor een vrijblijvende imagoscan en ontdek hoe we jou persoonlijk kunnen helpen.

 

 

 

 

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655