Caroline Mervielde

 

Caroline Mervielde

 

 

Caroline helpt jou om stressbestendiger in het leven te staan. Ze werkt als personal trainer en coach met ondernemers die een fitter en krachtiger lichaam en een positieve mindset als doenl zetten.

 

Caroline heeft de ambitie om haar kennis en ervaring ook in te zetten in teams en bedrijven die gezondheid als belangrijke waarde willen vertalen op de werkvloer.

 

Caroline Mervielde haar carrière startte in 1998 toen zij werd verkozen tot Instructor of the Year door defederatie voor Fitness en Aerobics. Haar carrière als groepsfitness-instructor en presenter kwam door het behalen van deze titel in een stroomversnelling terecht. Later, in 2004 werd Caroline tevens door EFAA Benelux benoemd tot Presenter of the Year.

 

Ondertussen werd zij een veelgevraagde presenter op alle hooggewaardeerde groepsfitness - conventies wereldwijd. Dit onder meer in Frankrijk, Ierland, USA, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Nederland, Polen, Marokko en ook in het binnenland zie je haar soms op een podium verschijnen. Vooral haar krachtige, prachtige manier van bewegen en haar stimulerende energie typeren haar.

 

Sinds 2002 is Caroline Nike Elite Trainer. Sinds een tiental jaar geeft zij opleidingen voor de hele groepsfitness - industrie bij verschillende associaties in Nederland en België, waar zij gewaardeerd wordt voor haar voorliefde voor correcte techniek en methodische en didactische vaardigheden.

 

In 2003 heeft zij samen met enkele collega's Nike Academy opgericht. Later werd Nike Academy samen met Nike Elite Trainer Steve Boedt getransformeerd in Powerzone Academy, de huidige PZ - Academy.

 

Contact:

 

Caroline Mervielde

0492 75 66 64

caro.mervielde@gmail.com

Uw membership voordeel

 

"Adempauze" voor de werknemers

van uw zaak twv €300,00

BE WO-MEN ... KIES BEWUST!

 

In de wereld van vandaag draait alles om beweging. We bewegen ons van huis, naar de school van onze kinderen, naar het werk, naar de winkel, naar hier en naar daar… Tijd om werkelijk ‘stil’ te staan om te kunnen ‘kiezen’ voor de vorm van bewegen die ons goed laat voelen nemen we niet meer.

De relatie tot jezelf staat in deze tijd meer en meer in vraag. Het ‘ondergaan’ van de verschillende rollen die je ‘invult’ zien we niet meer als een bewuste keuze maar veeleer als een invullen van de taken van het leven.

 

Toch hebben we een KEUZE! Het jezelf actief en toegewijd in het leven zetten zal jou empoweren om vertrouwen te krijgen in jouw leven in het algemeen en helpen negatieve gedachten te overwinnen.

 

Terug bewust in het leven gaan staan helpt jou om jouw doelen te bereiken. Het GOED GEVOEL die makkelijk in de mond genomen wordt is geen wegwerpartikel die je snel consumeert en dan weggooit. Nee herstellen van de balans tussen al de verschillende tasks van het leven vraagt commitment. Bewust jouw leven in kaart brengen en jouw verlangens beschrijven is een begin. Beweging brengen in jouw lijf is een start. Bewegen helpt stress om te zetten in een positieve vibe. Bewegen zet jouw lijf en brain in commotie! Jezelf beter laten voelen is een bron om daadkracht op te roepen en andere ‘mindere zaken van het leven’ aan te pakken. Daar heb ik het over relaties, de relatie tussen je vriend/vriendin, man/vrouw en jezelf, je kind(eren) en jezelf, jouw zaak en jezelf, je werkgever en jezelf, jouw ouders en jezelf... Hierover is heel wat te vertellen en heel wat die je kan verwezenlijken voor jezelf én voor de ander.

 

Ik wil jou laten bewegen in je volledige zijn. Hiervoor zet ik duidelijke stappen uiteen waarmee je daadwerkelijk je bewustzijn in gang zet en daarmee ook komt tot die beweging die jij nodig hebt om terug CONTROLE te krijgen in je leven.

 

 

 

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655