Heidi Nauwynck

Heidi Nauwynck

 

 

Heidi heeft Bruis in het leven geroepen! Bruis coacht op oplossingsgerichte wijze bedrijven, instellingen, diensten, ondernemers, managers en medewerkers. Bruis wil via coaching opnieuw zuurstof en energie opwekken. We richten ons op de gewenste oplossingen en het (opnieuw) beweging creëren op de werkvloer. Bruis daagt in een samenwerkingsalliantie de coachee(s) uit (zowel individuen als groepen als volledige organisaties) tot er duurzame resultaten bekomen worden. We gebruiken hiervoor de reeds aanwezige krachtbronnen, competenties en mogelijkheden en we geven de competenties aan die nuttig zijn in het veranderingsproces en het bereiken van de doelen. Bruis help om een gevoel van welzijn en tevredenheid tijdens het werk te bereiken op de wijze die bij de organisatie past. Een positief, bijkomend resultaat hierbij is de preventie van burn-outs, bore-outs en de uitstroom van medewerkers.

 

Heidi Nauwynck is psychotherapeute en coach. Zij heeft tal van opleidingen gevolgd om op een kwalitatieve mensen te begeleiden naar welzijn. Zij runt een groepspraktijk voor psychotherapie en coaching.

Zij werkt voornamelijk oplossingsgericht en werkt op een intuïtieve, doch theoretisch gefundeerde wijze met systemen en individuen met de focus op de aanwezige krachtbronnen en de gewenste veranderingen.

Zij werkt steeds afgestemd op de klant, de hulpvraag, de doelstellingen, de hulpbronnen. Zij is sterk in het in- en uitzoemen op delen en gehelen, inhoud en proces. Zij werkt gedifferentieerd en houdt van out of the box.

 

 

 

Contact: Heidi Nauwynck | heidi@therapiededeur.be | 0478 49 24 71

Uw membership voordeel

 

Hilde schenkt onze members een gepersonaliseerd voordeel

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655