Hilde Segaert

Hilde Segaert

 

Hilde Segaert is verpleegkundige en master in management en beleid in de gezondheidszorg. Ze is gepassioneerd door Yoga en heeft haar yogalerarenopleiding gevolgd bij de West-Vlaamse Yogaschool Trikon. Daarnaast heeft Hilde ook een opleiding Mindfulness (bezielde en waarachtige communicatie op het werk) genoten in IPSOC te Kortrijk.

Intussen heeft zij Studio Elidi opgericht.

 

Yoga is ontstaan in India en betekent letterlijk verbinden. Door middel van onze ademhaling, fysieke houdingen en mentale technieken, kunnen we lichaam en geest met elkaar verbinden.

 

Yoga is meer dan de fysieke houdingen. Voor wie op zoek is naar een duurzame manier om beter met stress om te gaan, meer energie, betere slaap en meer innerlijke rust, is Yoga één van de krachtigste elementen .

 

Hilde heeft zelf een weg afgelegd naar het ontdekken wie ze echt is en waar ze 100% energie uit put. Ze helpt ondernemers om meer innerlijke kracht, rust, energie, balans en verbinding met zichzelf te creëren. Dit doet ze door het uitbalanceren van de energiecentra (chakra's).

 

Studio Elidi

 

Studio Elidi is on-the-move. Je kan Studio Elidi op verplaatsing aantreffen in de vorm van groepslessen. Als ondernemer kan je ook baat hebben bij een individueel traject, waarbij je samen met Hilde specifieke doelen kan bepalen om rond te werken. Hilde werkt steeds met een beperkt aantal individuele klanten om kwaliteit te kunnen garanderen en jou in alle rust te kunnen helpen.

 

De yogalessen zijn opgebouwd uit opwarmingsoefeningen (goed voor spieren en gewrichten), yogahoudingen (waarbij individueel rekening wordt gehouden met het kunnen; samen worden grenzen verlegd wat heilzaam werkt op het innerlijke ik) en een deugddoende meditatie/bodyscan.

 

Contact: Hilde Segaert | 0492 17 32 02 | hilde.segaert@hotmail.be

Uw membership voordeel

 

Gratis proefles yoga

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655