Youri

 

Youri Gesquiere

 

Youri is Career Counselor en begeleidt zowel werknemers als zelfstandig ondernemers op vlak van loopbaan. Hij is als zelfstandig ondernemer verbonden aan SBS Skill Builders. SBS bouwt al meer dan 30 jaar aan menselijk kapitaal zodat individuen, teams en organisaties hun doelstellingen bereiken.

 

Youri biedt een integrale coaching aan op alle essentiële domeinen waar je als ondernemer wil groeien. Youri heeft het Yoga Based Transformation Program en 5X Evolution Program ontwikkeld en werkt met ondernemers die op zoek zijn naar groei en innerlijke rust.

 

Youri is afgestudeerd als maatschappelijk werker en heeft intussen meer dan duizend mensen begeleid in hun groei- en transformatieproces. Hij was actief als hulpverlener, coördinator en teambegeleider binnen twee grote sociale organisaties.

 

In de afgelopen jaren heeft hij een verschuiving gemaakt naar de bedrijfswereld en is voor een aantal bedrijven als sales ambassador aan de slag gegaan .

 

Youri is gepassioneerd door zowel persoonlijke als zakelijke groei en voelt zich als een vis in het water als hij ondernemers ziet groeien, in procesbegeleiding van teams, vragen rond al dan niet ondernemer worden, doelstellingen formuleren, loopbaan als ondernemer, vinden van jouw missie als ondernemer, ...

 

Youri bruist van energie als hij zich op het kruispunt van coaching, sales en ondernemeschap bevindt en blijft op zijn manier ver weg van het risico op burn-out!

 

Youri is initiatiefnemer van B-Coach.be en wil ondernemers helpen om innerlijke rust te vinden door hun leven af te stemmen op hun belangrijkste waarden en kwaliteiten.

 

Je kan Youri vrij contacteren op 0473 67 65 72 of door een mailtje te sturen naar info@b-coach.be

Uw membership voordeel

 

Gratis Energypack twv €65,00 of €85,00

bij elk traject van min. 5 sessies.

Youri aanvaardt 50% RES (excl btw)

 

 

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655