Persoonlijke Groei

Persoonlijke groei

 

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven en je onderneming. Jouw persoonlijke kwaliteiten, je waarden, je welbevinden, je conditie, jouw stressniveau, de kwaliteit van je relaties en je netwerk, je psychische gezondheid, jouw mindset, ... bepalen in heel sterke mate de resultaten van jouw bedrijf én de voldoening die je er uit haalt.

 

B-Coach kan jou helpen om een groter bewustzijn te ontwikkelen, je talenten te verbeteren of nieuwe te ontwikkelen, je identiteit te verstevigen, zelfvertrouwen te vergroten, meer rust te ervaren in je leven, de kwaliteit van je leven drastisch te verbeteren, een beter evenwicht te vinden tussen jouw verschillende rollen, je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, ...

 

Persoonlijke groei is een levenslang proces dat je gelukkig voor een groot deel zelf in handen kan nemen en houden. Door beroep te doen op een persoonlijke coach kan je je vooruitgang helpen monitoren, specifieke barrières doorbreken, blinde vlekken opsporen, je focus op je doelen houden, ...

 

Onze coaches staan in het leven. Ze weten waarover ze spreken. Ze hebben een gezin, een sociaal leven, een bloeiende praktijk, ... ze combineren heel wat rollen en staan voor dezelfde uitdagingen als jou.

Ze hebben de tijd genomen om hun obstakels te overwinnen en kunnen jou zowel vanuit methodische kaders als eigen ervaringen coachen naar meer persoonlijke (en zakelijke) groei.

 

 

 

HART VOOR ONDERNEMERS

B-COACH.BE

 

 

"We tillen ondernemers, teams en bedrijven naar een hoger niveau op persoonlijk en zakelijk vlak door ons holistisch aanbod van sterke coaches met een uitgesproken expertise op hun eigen terrein."

 

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655