Team Ontwikkeling

Team Ontwikkeling

 

Teams zijn iets bijzonders. In optimale omstandigheden is jouw team samengesteld uit enthousiaste mensen, die elk vanuit hun specifieke competenties en met hun eigen persoonlijkheid, gemotiveerd samenwerken om de visie, missie en doelen van jouw onderneming te vertalen naar tevreden klanten.

 

Een team goed laten leven en functioneren vraagt specifieke competenties als zaakvoerder, leider of manager. Je vindt een evenwicht tussen sturen en loslaten, tussen verantwoordelijkheid geven en individuele groeipaden, ... Je hebt kennis van groepsprocessen en weet perfect hoe je verandering initieert of in goeie banen leidt ... Je kan verbindend communiceren en denkt vanuit een oplossingsgerichte bril ...

 

Je zou voor minder als eens een druppel zweet extra produceren !

 

Uiteraard loopt het niet gesmeerd ... Jouw team is constant in beweging in een steeds sneller veranderende context. Het is geen overbodige luxe om af en toe de ondersteuning van een externe coach in te roepen om samen met jou vanop afstand te kijken naar de zaken waar jij en je teamleden tegen aanlopen.

 

Vragen rond groei van teams kunnen wij aanpakken door workshops, trainingen of individuele coaching. Wij formuleren steeds een voorstel op maat van jouw noden en die van jouw medewerkers.

 

 

HART VOOR ONDERNEMERS

B-COACH.BE

 

 

"We tillen ondernemers, teams en bedrijven naar een hoger niveau op persoonlijk en zakelijk vlak door ons holistisch aanbod van sterke coaches met een uitgesproken expertise op hun eigen terrein."

 

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655