Zakelijke groei

Zakelijke groei

 

Persoonlijke groei leidt tot zakelijke groei. Tenminste, als je even bewogen aan je zaak werkt als aan jezelf!

 

De uitdagingen waar je als zaakvoerder of manager voor staat, zijn waarschijnlijk niet anders dan pakweg 100 jaar geleden. We horen bij veel kleine en middelgrote ondernemingen dat groei stagneert, dat klanten minder koopkracht hebben, dat personeel sneller uitvalt, ...

 

Je droomt van een onderneming waar de stroom tevreden klanten nooit opdroogt, met betrokken en enthousiaste medewerkers,met ruimte voor innovatie en groei, een positieve cashflow, ...

 

In de wildgroei van informatie over hoe je dat nu allemaal best bereikt en het digitaal lawaai, hoor je je eigen innerlijke intuïtie en zakelijke stem haast niet meer.

 

Onze coaches vertrekken vanuit de zaken die je al hebt opgebouwd, met jouw persoonlijkheid, jouw zaak, jouw medewerkers en jouw klanten.

 

We schakelen alle ruis en geluid uit en luisteren naar jouw verhaal. In de meeste situaties weet jij best wat er nodig is om een zakelijke doorbraak te realiseren. Wij kunnen jou helpen om jouw visie en missie opnieuw te vertalen naar een plan van aanpak en jou procesmatig coachen in het behalen van de doelen die je vooropstelt.

 

 

 

HART VOOR ONDERNEMERS

B-COACH.BE

 

 

"We tillen ondernemers, teams en bedrijven naar een hoger niveau op persoonlijk en zakelijk vlak door ons holistisch aanbod van sterke coaches met een uitgesproken expertise op hun eigen terrein."

 

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655