Visie

HART VOOR ONDERNEMERS

B-COACH.BE

 

 

"We tillen ondernemers, teams en bedrijven naar een hoger niveau op persoonlijk en zakelijk vlak door ons holistisch aanbod van sterke coaches met een uitgesproken expertise op hun eigen terrein."

 

Hart van de samenleving

 

Ondernemers zijn ons maatschappelijk kapitaal.

Zij werken hard en voorzien de wereld van zuurstof, koopkracht, tewerkstelling, noodzakelijke diensten en producten, hoop, visie en toekomst.

 

Zonder ondernemers geen leven op aarde.

 

Ondernemen zit in ons DNA.

 

Ondernemers zitten in ons hart.

 

 

Zuurstof

 

Wij helpen ondernemers, teams en bedrijven op adem komen in een steeds drukkender klimaat.

 

We creëren samen een atmosfeer waar ondernemers en hun medewerkers meer zuurstof ervaren.

 

Het is onze missie om zoveel mogelijk ondernemers, teams en bedrijven proactief te voorzien van professionele ondersteuning om de transitie naar de toekomst vlot door te komen.

 

Wij kiezen ervoor om zoveel mogelijk ondernemers persoonlijk te coachen. We streven daarom naar een betaalbaar aanbod van one-to-one coaching en groepscoaching en behouden dit niet exclusief voor de "high-end" klanten. We zullen in de toekomst creatief blijven speuren hoe wij ons aanbod toegankelijk en betaalbaar kunnen houden voor iedereen die nood heeft aan onze expertise.

 

Online kan je bijzonder veel interessante content vinden. Dat juichen wij heel hard toe ! Wij geloven echter dat het proces dat we samen afleggen en de interpersoonlijke ontmoeting, jouw groei naar een hogere dimensie kan brengen.

 

Financiële mogelijkheden zijn bij ons niet de barometer om beroep te kunnen doen op de persoonlijke hulp van onze coaches, jouw drive en motivatie zijn voor ons doorslaggevend.

B-COACH.BE

 

Wij coachen ondernemers, teams en bedrijven naar betere resulaten op persoonlijk en zakelijk vlak en helpen doorbraken realiseren.

Houthulstseweg 52a 8920 Poelkapelle

GSM 0473 67 65 72

Betaalbaar

 

Wij zullen het geld niet uit uw zaak halen maar coachen u naar betere resultaten. We staan garant voor een betaalbaar aanbod.

7/7 Bereikbaar

 

B-Coach is 7d op 7d bereikbaar

Service aan huis

 

Niet noodzakelijk in deze wagen, maar onze coaches komen tot bij uw zaak.

Volg ons

 

We zijn actief aanwezig op social media om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bereiken.

Aansprakelijkheid

 

Lees hier meer ...

© Copyright. All Rights Reserved. B-Coach is a trademark of

Youri Gesquiere Passie voor Groei! BTW BE 0881.947.655